Zoeken Verlanglijstje
De Kronkels 9C
3752 LM Bunschoten-Spakenburg

T: 033-2999969
E: sierbestrating@amerongen.info

Welkom bij Amerongen Sierbestratingen.

In Bunschoten het midden van Nederland nabij Amersfoort vind u ons showplein van 2.000m2 aan sierbestrating. Hier kunt u zich oriënteren op onze producten. Stenen voor de oprit, tegels voor het terras, verlichting, tuinhout, bloembakken en traptreden dit alles en informatie over de toepassing, het gebruik, de mogelijkheden van kleur en gemak in het onderhoud.


Het GROOTSTE assortiment bestrating
van de regio Amersfoort!

Wij nodigen u van harte uit op ons showplein van 2.000m2 in Bunschoten,
hier vind u alles om uw droomtuin te realiseren!

Waarom een bezoek brengen aan Amerongen Sierbestrating in Bunschoten?

 • Generic placeholder image
  2.000 m2 vol steenbeleving
  Ons showplein van 2.000m2 in Bunschoten is het bezoeken waard! U kunt hier terecht voor de mooiste bestratingsmaterialen, en alle andere materialen om uw droomtuin te realiseren!
 • Generic placeholder image
  Midden in Nederland gevestigd
  De bestratingsmaterialen die u kiest moeten perfect zijn. Tenslotte gaan we ervan uit dat u heel wat jaren plezier aan uw bestrating wilt beleven. Laat u informeren en inspireren door onze adviseurs. Zij wijzen u op details waar u misschien nog niet aan gedacht heeft, zonder uw beslissing te beïnvloeden. U maakt de keuze: strak, modern, getrommeld of nostalgisch...
 • Generic placeholder image
  500+ bestratingsvoorbeelden
  Wij hebben zowel horizontaal ingestraat op ons showplein, als verticaal op showborden de producten overzichtelijk gepresenteerd staan. Vrijwel alle producten zijn voorzien van prijzen en sterren die de belangrijkste eigenschappen weergeven.
 • Generic placeholder image
  Alle toonaangevende bestratingsfabrikanten
  RedSun, Excluton, MBI, Wienerberger, Van der Sanden, Evitare, Talentools, Eck-stone, Michel Oprey, Stonebase, Carpgarant, Schellevis, VT-Wonen buitentegels, Gard & Care, Lightpro, WS Onderhoudsproducten, Bostik
 • Generic placeholder image
  6 dagen per week geopend
  Onze openingstijden zijn: Maandag t/m vrijdag 08:00 tot 18:00 Zaterdag 08:00 tot 16:00 Lukt het u niet om binnen onze openingstijden een bezoek te brengen, dan is het ook mogelijk om telefonisch een afspraak buiten openingstijden te maken.
 • Generic placeholder image
  Al 25 jaar bestratingservaring
  Amerongen is al sinds 1995 actief in de verkoop en aanleg van alle soorten (sier)bestrating! Wij weten waar we het over hebben, en kunnen u daardoor ook goed adviseren. U bent altijd welkom, de koffie staat klaar!
 • Generic placeholder image
  Vakkundig en uitgebreid advies op maat
  Een enorm assortiment met producten in alle prijsklassen; maar waarin zitten de verschillen? Als sierbestratingsspecialist staan we voor vakmanschap, goed advies, kwaliteit, service en garantie. Wij adviseren u graag over de eigenschappen van de verschillende soorten bestrating, lampjes, bloembakken, kunstgras of grind voor uw tuin. Samen kijken we naar uw wensen en woonsituatie, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.
 • Generic placeholder image
  Bijna alles binnen 1 week leverbaar met eigen transport
  Van de meeste fabrikanten hebben wij meerdere leveringen per week, waardoor bijna alle materialen binnen een week leverbaar zijn. Veel leveringen vinden plaats op ons opslagterrein in Bunschoten, waar de orders gegroepeerd klaar gezet worden voor transport met een bakwagen. Dit omdat veel woonwijken met onze vrachtwagen trailer combinaties niet bereikbaar zijn.
 • Generic placeholder image
  Aanleg door vakman stratenmakers mogelijk
  Ons zusterbedrijf Amerongen Infra kan de aanleg van uw straatwerk verzorgen. Daarnaast hebben we ook veel contacten met stratenmaker- en hoveniersbedrijven. Afhankelijk van de werkzaamheden, adviseren wij u graag welk bedrijf het meest geschikt is voor uw klus.
 • Generic placeholder image
  5000+ producten
  Ons assortiment bestaat uit meer dan 5000 producten! Veel van onze stenen en tegels zijn in heel veel verschillende afmetingen en kleuren leverbaar. Zo vind u altijd een passen product bij uw tuin.

Over Ons

Amerongen sierbestrating heeft de grootste showtuin in de regio Amersfoort! Bij uw persoonlijke kennismaking met Amerongen Sierbestrating ervaart u het gastvrije ontvangst en de enorme collectie sierbestrating. We leren u en uw wensen graag kennen, zodat we gezamenlijk kunnen komen tot het beste resultaat!