Keramische tegels

Met name door de combinatie van comfort en duurzaamheid kiezen steeds meer tuinbezitters voor deze nieuwkomer binnen ons grote assortiment bestrating-materiaal. Tuinen draaien steeds meer om comfort. Beplanting moet probleemloos zijn, de beregening het liefst computergestuurd en de robotmaaier moet zorgen dat het gazon in vorm blijft. Onze keramische tegels zijn gepresenteerd in een speciaal gedeelte van ons showplein. Veel series zijn daar gepresenteerd met meerdere tegels, vooral de kleur van genuanceerde tegels is vaak niet goed zichtbaar op een enkele tegel.

Eigenschappen:
Keramische tegels zijn kleurecht, zuur- en chemicaliën- bestendig, zeer onderhoudsvriendelijk en het uiterlijk zal in de loop van de jaren nauwelijks veranderen. Het oppervlak van onze tegels is aangepast aan de specifieke omstandigheden in buitentoepassingen. Door de stroeve structuur blijven de tegels onder natte omstandigheden veilig beloopbaar, zonder het onderhoudsgemak nadelig te beïnvloeden.

Assortiment:
Wij hebben meer dan 50 soorten voor u gepresenteerd staan, zodat u de tegels kan zien en voelen.

Van RedSun, Excluton en VT-Wonen buitentegels hebben wij de complete collectie gepresenteerd staan. Alle 2cm dikke keramische tegels van MBI (Mirage), EckStone, Michel Oprey & Beisterveld, Stonebase en Tuinvisie hebben wij niet gepresenteerd staan. Maar kunnen wij u wel leveren en indien gewenst ook bemonsteren.

Verwerking:
Het belangrijkste om jarenlang plezier te hebben van uw keramische tegels, is een juiste verwerking. De 2cm dikke keramische tegels zijn te dun om direct in het zand te leggen. Laat u daarom goed informeren welke ondergrond het beste bij u situatie past. Wij adviseren om het leggen aan een professional over te laten. Wij hebben contacten met hoveniers en stratenmakers die hierin zijn gespecialiseerd, er kan niets op tegen hun jarenlange ervaring en vakmanschap.

Prijsaanvraag
Wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Vraag hier uw offerte aan. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons showplein voor advies en een passende aanbieding.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand