Over Ons

Amerongen sierbestrating heeft de grootste showtuin in de regio Amersfoort! Bij uw persoonlijke kennismaking met Amerongen Sierbestrating ervaart u het gastvrije ontvangst en de enorme collectie sierbestrating. We leren u en uw wensen graag kennen, zodat we gezamenlijk kunnen komen tot het beste resultaat!

Meer keuze, meer mogelijkheden bij Amerongen Sierbestrating!
Duizenden meters showplein. Meer dan 750 bestrating presentaties. Tientallen schuttingen in alle stijlen, meer dan 60 soorten grind en split, stapelblokken in alle soorten van strak modern tot robuust en authentiek. Kunstgras wat bijna niet van echt gras te onderscheiden is, design afwatergoten. Sfeervolle tuinverlichting, en vele andere materialen om uw droomtuin te realiseren!

Wij nodigen u graag uit op ons showplein van 2.500m2 in Bunschoten!
Ons showplein is voorzien van showborden met de prachtigste producten en is bestraat met diverse soorten sierbestrating. Hetzij van beton, natuursteen, gebakken klinkers of keramische tegels. Daarnaast zijn er borders gecreëerd van stapelblokken. Wandelen over ons showplein zal een inspiratiebron voor u zijn! Onze adviseurs staan voor u klaar om passend advies te geven, zo kiest u altijd het beste. Kom op bezoek en laat u inspireren, ons showplein is 6 dagen per week open!

Heeft u vragen of zoekt u een product die u niet op deze website ziet, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Dit kan telefonisch, per e-mail, whats-app maar natuurlijk bent u ook altijd welkom in op ons showplein.

Welk materiaal voor mijn terras?
De grote vraag is: kiest u voor uw nieuwe terras voor betontegels, natuursteen- keramische tegels of voor gebakken klinkers? Alle 4 de opties zijn te rechtvaardigen. Naast vele onderscheidende kenmerken hebben de betontegels een groot voordeel: een lagere aanschafprijs. Natuursteen tegels een unieke uitstraling, keramische tegels zijn het meest onderhoudsvriendelijk, en gebakken klinkers de duurzaamste keuze.

Aangezien wij al deze 4 de producten verkopen, krijgt u van ons geen verkooppraatjes om een specifiek product te pushen. In tegendeel, u krijgt een eerlijk advies van ervaren verkopers om uiteindelijk te komen op een product dat past bij uw wensen.

Betontegels
In betontegels heeft u de meeste mogelijkheden, zowel in afmetingen, kleuren als prijzen. Dit product kan gewoon in het zand verwerkt worden, dus stelt geen speciale eisen aan de ondergrond. Wij hebben het assortiment betontegels opgedeeld in verschillende kwaliteitsklassen, dit verschil kunt u op ons showplein zien in de kleuren van de prijskaartjes. NAAR ONS ASSORTIMENT BETONTEGELS

Natuursteentegels
De luxueuze uitstraling van natuursteen is uniek. Elke tegel is anders en het geheel is onnavolgbaar en niet kopieer baar. Natuursteen is een van de weinige materialen die tijdens het gebruik mooier wordt. Maar elke type natuursteen heeft andere eigenschappen, laat u daarom goed informeren of dit bij uw wensen past. NAAR ONS ASSORTIMENT NATUURSTEEN

Keramische tegels
Terrassen moeten onderhoudsvriendelijk zijn, door het bakproces zijn keramische tegels extreem hard waardoor ze een geringe vocht opnamen hebben en dus makkelijk schoon te houden zijn. De uitstraling van de tegel wordt bepaald door de gekozen print. Met de huidige technieken kunnen die natuurlijk prints variëren. NAAR ONS ASSORTIMENT KERAMISCHE TEGEL

Gebakken klinkers
Straatbakstenen zijn verkrijgbaar in vele kleuren, soorten en afwerkingen. Onze straatbakstenen worden gebakken op een temperatuur van 1200°C. Daardoor zijn ze bestand tegen extreme vorst, hoge temperaturen en intensief dagelijks gebruik. Ze winnen aan uitstraling terwijl ze hun kleur behouden. Dankzij deze duurzame eigenschap kunt u ze ook hergebruiken. NAAR ONS ASSORTIMENT GEBAKKEN KLINKERS.

Maak u uiteindelijke keuze voor uw terras altijd aan de hand van echte tegels en stenen. Kleuren, structuren en afwerkingen zijn op een foto niet te zien.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand